Tomelilla Golf Hotell

Tomelilla Golf och Hotell ligger mitt i den böljande Österlenska naturen, i omedelbar anslutning till Tomelilla samhälle. Området är enastående vackert och från den högst belägna punkten, där både klubbhuset och hotellet ligger, är utsikten magnifik över hela banan. Här kan man skåda rovfågeln Gladan ovanifrån på sin jakt efter mat. Vårt hotell, som stod klart i april 2005, består av 8 sviter. Varje svit består av 2 separata rum med 2 separata sängar i vardera rum. Stort vardagsrum med platt tv, bredbandsuppkoppling, liten kyl och vattenkokare. Samt stor toalett med dusch. Utanför finns en stor härlig uteplats samt bagskåp. Hotellet ligger i direkt anslutning till vårt klubbhus och restaurang, endast 35 meter till första tee.

Tomelilla Golf erbjuder dig en fantastisk 18-hålsbana som är en öppen parkbana i en omväxlande natur och med en utmanande layout där flera stora mästerskap har spelats.

För den icke etablerade golfaren (barn, nybörjare) finns en trevlig och välskött 9-hålsbana Pay&Play.

Vi kan erbjuda våra gäster, golfare som icke golfare, att bo bekvämt på vårt moderna hotell som ligger 35 meter från 1:a tee!

I vår restaurang, som drivs av krögare Pia Röding garanteras en kulinarisk upplevelse fylld av läckerheter inspirerad från olika delar av världen och baserad på traktens fantastiska råvaror.