Golf & Matlagning i perfekt kombination

Gillar du både golf och matlagning? Då kan vi erbjuda den perfekta kombinationen. Spela golf och njuta av en fantastisk golfbana med vackra vyer på dagen och vässa din matlagning med tips och idéer från våra skickliga krögare på kvällen. Detta paket erbjuds 12-13 oktober och 19-20 oktober.

Matlagning med Gustav och Henrik

Våra krögare, Gustav och Henrik, har fått enormt mycket beröm för sin matlagning av våra gäster och medlemmar. Nu vill de gärna dela med sig av sina kunskaper bästa knep för att du ska bli riktigt vass i köket. Under ett par timmar får du vara med i köket och laga kvällens 3 rätters middag. Du lär dig bland annat att passa ihop råvaror och smaker efter säsongens utbud.

Välj att spela golf på ankomstdagen innan matlagningskursen eller efter den härliga frukostbuffén på avresedagen.

Vid 17-tiden träffas ni och går igenom kvällens meny och lägger upp planen för kvällens matlagning!

Banan

I omedelbar anslutning till Tomelilla samhälle, vid inkörsporten till vackra Österlen ligger vår kompletta golfanläggning. Området är enastående vackert och från de högst belägna punkterna, där även klubbhuset ligger, är utsikten magnifik. Från klubbhuset kan man följa spelet på banans alla hål!

Sedan 2010 har banan genomgått en hel del förändringar. Banan har fått nya damtees som förenklat banan vilket blivit en succé. 2013 föjler vi upp detta med att göra banan kortare ochroligare även för herrarna. För den långtslående och låghandikapparen finns fortfarande möjligheten att spela en längre variant av gul tee. Räcker inte det har vi en riktig utmaning i vårt svarta tee!

Prislista

Detta paket kan endast bokas 12-13 oktober och 19-20 oktober.

I paketet ingår en övernattning med frukostbuffé, en heldagsgreenfee, fritt spel på korthålsbanan och
matlagningskurs inklusive en 3-rätters middag.

1 595kr/person 4 personer/svit

1 695kr/person 3 personer/svit

1 795kr/person 2 personer/svit