Klubben

TOMELILLA GOLKLUBB & HOTELL ligger mitt i den böljande Österlenska naturen, i omedelbar anslutning till Tomelilla samhälle. Området är enastående vackert och från den högstra belägna punkten, där även klubbhuset ligger, är utsikten magnifik över hela banan.

Här på golfklubben har det allt sedan 1987 spelats golf med stor framgång. Sedan våren 2005 kan även våra gäster, golfare som icke golfare, bo bekvämt och lyxigt endast 35 meter till första tee!

På anläggningen finner ni även golfshopen som drivs av vår nya pro David Andersson. Boka gärna en lektion enskilt eller i grupp. Ett antal gröna kortet kurser genomförs varje år.

I vår Golfkrog, som drivs av Pia Röding, kan det avnjutas allt från härliga frukostbufféer, välkomstdrinkar i baren och vinprovningar till lyxiga middagar och söndagsbrunch!
Tillsammans med vår krögare och övrig personal kommer vi att göra allt för att ge er en upplevelse som ni kan tänka tillbaka på i framtiden.

Välkomna!