Informations- & Brainstormingsmöte för medlemmar mellan 22-55 år

Var med och påverka Tomelilla Golfs framtid

Nu har du som är mellan 22 och 55 år och medlem i Tomelilla Golf (ej passiva och greenfeemedlemmar) en unik chans att vara med och påverka golfklubbens framtid.

Tomelilla Golf AB har haft en långsiktig plan från övertagandet 2010 fram till idag. Nu blickar vi framåt och smider planer för framtiden! Då vill vi gärna ha just dina synpunkter och åsikter på vad vi ska satsa på.

Skulle du kunna tänka dig att offrar ett par timmar på ett informations och brainstorming möte torsdagen den 6 december kl. 18:30 är vi jättetacksamma. Vi bjuder på mat och hoppas få en massa idéer och synpunkter av just dig den här kvällen!

Eftersom restaurangen har ett begränsat antal platser gäller det att anmäla sig i tid då det är förs till kvarn som gäller.

P.S. Att vi valt just den här ålderskategorin beror på att både yngre och äldre medlemmar tillhör väl fungerande kommittéer med kanaler som framför önskemål och synpunkter regelbundet. Dessa kommittéer har också olika typer av aktiviteter förutom golftävlingar vilket saknas för just din ålderskategori. Vi hoppas givetvis att det här mötet också kan ge en fingervisning om vad just din ålderskategori saknar på Tomelilla Golf.

Anmälan görs till info@tomelillagolf.se senast mån 3 dec.

Vi ser fram emot ditt deltagande!

Med vänliga hälsningar 

Kristian Hägglund

Klubb-/Banchef

Tomelilla Golf AB