Fester

Ibland behöver man ta en paus från spelet och umgås över en god bit mat och dryck istället. Denna sida kommer löpande att uppdateras med klubbens banketter, temafester och övriga aktiviteter där inte golfklubborna är inblandade.

Lördagen den 25 maj 2013 spelades tävlingen ”A taste of Ireland" och det blev en fantastisk dag där vindarna blåste bort regnet och alla spelare var på topphumör. Vi gratulerar vinnarparet Lena och Camilla till segern och varsin ny golfbag. Ett stort tack till alla som hjälpte till att göra denna dag så rolig och stämningsfull. Tack till Eve med personal för den goda grillbuffén och bra service. Tack till värdparet Elisabeth och Michael för denna tävling plus orkestern som underhöll med irländska sånger. Att spela golf och tävla tillsammans är en perfekt form för socialt umgänge. Alla hälsas hjärtligt välkomna att delta i våra kommande tävlingar på Tomelilla golfbana.