Medlemskap med mervärde!

Bli medlem 2021 och spela fritt resten av 2020!

Ta chansen att teckna medlemskap i Tomelilla Golf, anläggningen med bra tillgänglighet, härlig atmosfär och en fantastisk bana. Härlig gemenskap bland medlemmar, populära tävlingar och väl fungerande aktiviteter för alla åldrar får du givetvis på köpet!

Förutom vår 18-håls bana finns en 9-håls korthålsbana för golf, footgolf och golfäventyret, upplyst drivingrange, övningsområden och puttninggreen. Som medlem blir du också bortskämd med ett stort och fräscht klubbhus med fantastis utsikt och en restaurang i absolut toppklass.

*NYHET* Under 2021 kommer anläggningen kompletteras med en stor inomhushall för golf och padel. Golfhallen blir ca 300 kvm stor och kommer att innehålla golfsimulator, ondulerad green för putt och chip, slagnät för fulla slag och en härlig lounge för social samvaro! Som medlem* kommer du att kunna nyttja golfhallen fritt under vissa tider och boka padelbanorna med upp till 50% rabatt på banhyran. Mer att läsa om den nya hallen finns här.

Klicka här för mer information om våra medlemskap. För att teckna medlemskap vänligen kontakta kansliet på info@tomelillagolf.se eller telefon 0417-19430

Välkommen som medlem i Tomelilla Golf, mycket mer än en golfbana!