Boka ditt golfpaket online!

Nu kan du äntligen se tillgängliga datum och boka ditt golfpaket online när det passar dig!

Välj något av våra populära golfpaket

Tomelilla Golf och Hotell ligger mitt i den böljande Österlenska naturen, i omedelbar anslutning till Tomelilla samhälle. Området är enastående vackert och från den högst belägna punkten, där både klubbhuset och hotellet ligger, är utsikten magnifik över hela banan. Här kan man skåda rovfågeln Gladan ovanifrån på sin jakt efter mat. Vårt hotell, som stod klart i april 2005, består av 8 sviter. Varje svit består av 2 separata rum med 2 separata sängar i vardera rum. Stort vardagsrum med platt tv, bredbandsuppkoppling, liten kyl och vattenkokare. Samt stor toalett med dusch. Utanför finns en stor härlig uteplats samt bagskåp. Hotellet ligger i direkt anslutning till vårt klubbhus och restaurang, endast 35 meter till första tee.

För att boka klicka här!

För att läsa mer om våra golfpaket och priser klicka här!