Damkommittén - Lite information

Lite information

På grund av rådande omständigheter vill vi informera om 2020 års damgolfsäsong. På Svensk Golf kan vi läsa att hälften av alla golfbanor i Europa är stängda på grund av coronaviruset. I Sverige får vi fortfarande spela, men uppmanas till försiktighet. Inga gruppsamlingar som t.ex. informationsmöte eller prisutdelningar.

Vi följer dessa rekommendationer. Vad gäller tävlingar på spelprogrammet följer vi utvecklingen och myndigheternas rekommendationer dag för dag.

Det mesta ser ut som tidigare säsonger. Spelprogrammet finns på TGK:s hemsida. Ni kan som vanligt anmäla er till Eclectic, Tösamatch och seriegolf. Anmälan kan ni göra på blanketterna som hänger på anslagstavlan utanför damrummet. Till Tösamatcherna anmäler ni er i golf.se på respektive klubb. Sommartouren fortsätter som vanligt.

Nyheter.

Ladies Cup spelas i år som en partävling. Ni kan anmäla er som ett par eller enskilt. Om ni anmäler er enskilt ordnar Damkommittén spelpartner.

Vi har en ny tävling, Solheim Cup. Den kommer att spelas mellan Tomelillas damer. Två lagledare är utsedda. Ni anmäler er i golf.se och Damkommittén fördelar spelarna i lag. Tävlingen kommer att spelas onsdagen den 22 juli.

Övriga tävlingar kan ni se i spelprogrammet nedan. Ni är också välkomna att ringa eller maila oss i Damkommittén om ni har några frågor.

Välkomna
Damkommittén