Första frostnätterna är här!

Det härliga högtrycket som parkerat över oss ger härliga höstdagar men också årets första frostnätter.

Den här tiden på året växer det så det knakar! Högtrycket vi har just nu ger härliga varma dagar och mycket sol vilket både golfare och banan gillar. De klara nätterna medför också kalla nätter och risk för frost under morgontimmarna. Just dessa första frostnätter är kritiska för gräset då de lätt skadas om man trampar på det, därför ber jag alla respektera följande:

Vid frost är banan stäng för spel. Korthålsbanan är alltid öppen för spel till ordinarie greener. Det är Ni spelare som själv gör bedömningen om det är frost eller inte och det är ert ansvar mot övriga medlemmar och gäster att gräset inte skadas. Självklart finns både ban- och kansli-personal på plats att rådfråga under arbetstid!

Som vanligt håller banan mycket hög kvalité vilket bekräftas av de marknadsundersökningar som görs löpande.

Kristian Hägglund

Klubb-/ Banchef