Sugen på att testa golf?

Nu har du chansen att lära dig spela golf på ett enkelt, smidigt och billigt sätt. Under ledning av vår välutbildade PGA tränare, Joakim Johansson kommer du få den hjälp och stöttning du behöver. Blir du medlem får du dessutom tillgång till en av Skånes mest kompletta anläggningar med 18 hål och en helt ny 9 håls korthålsbana och drivingrange!

Funderar du på att börja spela golf? Då är Tomelilla Golf det självklara valet! Vi hjälper dig igång med  nybörjarkurser som börjar redan i April.

Här lär du dig alla grunder som behövs för att snabbt komma igång med golfen.

Glöm inte bort att det finns friskvårdsbidrag att utnyttja för golfträning och där ingår även nybörjarkurs, kolla med din arbetgivare.

Pris: Ingår om du blir medlem, annars 500 kr inkl teorimaterial.

Nybörjarkurserna inkluderar:
• Praktik och Teori 7h
• Teori
• Lån av klubbor och bollar

Du erhåller också kursavgiften (500kr) i rabatt på medlemskap om du vill gå nybörjarkursen innan du bestämmer dig för att bli medlem.

Med vårt förmånliga nybörjarmedlemskap så betalar du 1995kr och får spela så mycket du vill på både stora banan och korthålsbanan.

Vi har också en aktiv medlemskommitté som anordnar faddergolf varje måndagkväll där du som nybörjarmedlem får hjälp på banan av våra erfarna medlemmar, givetvis är detta gratis!

Klicka här för att se kursstart och anmälan eller kontakta Joakim via mail, Pro@tomelillagolf.se

Sker anmälan via mail så ange gärna fullständigt namn och person nr.

Då får du tillgång till sydöstra Skånes bästa anläggning med 18 hål + 9 korthål, hotell och konferens och en av Sveriges bästa golfkrogar.