Idel lovord för "nya" Tomelilla Golf

Den positiva kritiken anläggningen fått från gäster och medlemmar om ändringen av bansträckningen och ombyggnader har inte låtit vänta på sig! Samma utmanande design men betydligt mindre ansträngande att gå. Dessutom går det att köra bil till alla röda och gula tees.

Satsningen på att ändra bansträckningen, bygga några nya tees och renovera en green har slagit väl ut! Gäster och medlemmar är överrens om att banan höjts ytterligare ett snäpp tack vare vinterns jobb. Dessutom är anläggningen som vanligt i utmärkt kondition från parkeringsplats till restaurang! Enligt A-golfs siffror ligger anläggningen i topp och som grädde på moset ligger restaurangen fortfarande på första plats, BÄST I SVERIGE!