Tuff start för korthålsbanan

Som ni säkert vet har sommaren varit extremt torr vilket gjort att gräset inte växt ihop på de ytor bevattningen inte når. Vi är medvetna om att kvalitén på alla ytor inte är perfekta och ber er ha överseende med detta. För er som önskar finnas slagmattor att använda, dessa finns vid första tee. I övrigt gäller lägesförbättring på hela spelfältet tillsvidare.

Beläggningen på banan har varit bra och medlemmar och gäster har verkligen gillat anläggningens nya tillskott! En trixig, varierande och rolig bana.

I början av oktober hjälpsådde vi greenerna för att få bättre kvalité. Vår förhoppning är att gräset ska komma upp och växa sig starkt innan vintern.

Av någon anledning har några greener tagit mer skada än andra av den torra och varma sommaren. Det är speciellt green 4, därför har vi beslutat att tillsvidare stänga hål 4 helt. Detta innebär att när man spelat hål 3 går man direkt till tee 4.

Vi håller också på att komplettera bevattningen med fler vattenspridare. Slangar och elkablar är nergrävda och vi kommer att montera spridare och återställa under höst/vinter.

Bokningbara tider är mån-fre 8-16 och lör, sön samt helgdagar 8-14. Övrig tid gäller drop in. Gruppbokningar för större sällskap går att göra 8-20 alla dagar, vänligen kontakta kansliet för bokning.

Vi vill göra alla medlemmar uppmärksamma på att själv ta reda på om spel på korthålsbanan ingår i just ditt medlemskap, det kan du läsa här!

Mycket nöje önskar Tomelilla Golf