Äntligen öppnar korthålsbanan

Den 22 juni, nu på fredag öppnar vi vår nya korthålsbana som fått namnet "NYA GLADAN"
Tidsbokning gäller och det gör man genom "min golf" och väljer "Nya Gladan" i rutan BANA.

Bokningbara tider är mån-fre 8-16 och lör, sön samt helgdagar 8-14. Övrig tid gäller drop in. Gruppbokningar för större sällskap går att göra 8-20 alla dagar, vänligen kontakta kansliet för bokning.

Vi vill göra alla medlemmar uppmärksamma på att själv ta reda på om spel på korthålsbanan ingår i just ditt medlemskap, det kan du läsa här!

Som ni säkert vet har våren varit extremt torr vilket gjort att gräset inte växt ihop på de ytor bevattningen inte når. Vi är medvetna om att kvalitén på alla ytor inte är perfekta och ber er ha överseende med detta. För er som önskar kommer det att finnas slagmattor att använda, dessa finns vid första tee. I övrigt gäller lägesförbättring på hela spelfältet tillsvidare.

Mycket nöje önskar Tomelilla Golf