Ny tränare på Tomelilla Golf

David Andersson är ny tränare på Tomelilla Golf. Här kommer en kort presentation av honom!

Hej,

Mitt Namn är David Andersson och jag är 34 år. Jag kommer från Stockholm och from 1 mars 2015 flyttar jag ner till Ystad för att jobba hos och med er på Tomelilla GK som PGA Tränare.

Utöver privatlektioner, grupplektioner golfpaket samt företagsevent kommer jag även utföra Customfitting och reparationer av klubbor, då det också är viktiga delar för att optimera golfspelet och självklart kommer jag ge er möjligheten att göra detta på plats. Ni kommer även se mig i shopen, samt att jag arrangera spännande golfresor.

Just nu känner jag mig klar med min satsning på mitt eget spel, mina nya mål är att kunna förmedla glädjen och erfarenheterna i spelet samt kunskapen inom friskvård och hälsa då jag är utbildad Friksvårdskonsulent.

Min golfkarriär började som junior 1995 på Tyresö GK hemma i Stockholm, där jag även jobbat till och från fram tills idag. Under tiden 1999-2014 har jag jobbat heltid och representerat märken som Mizuno, Wilson och Cobra.

Min Golffilosofi är att uppnå en effektiv och hälsosam rörelse som ger dig glädje på banan!

Att tillsammans justera de små detaljerna, samt att se helheten i golf och alla dess härliga stunder.

Till er som inte bara vill prata golf har jag stort intresse i kitesurfing, fiske och Squash.

Ser verkligen fram emot att tillbringa en givande tid på Tomelilla GK, och den ”Svenska Rivieran”.

För er som vill komma kontakt med mig på andra ställen än här eller i shopen så finns jag på facebook. D Active där jag kommer lägga ut information och evenemang som händer i framtiden, ni får gärna skriva och fråga när ni vill om vad ni vill per Mail: davidandersson.dactive@gmail.com eller telefon 076 100 92 92

Svinga lugnt så ses vi på klubben.

David Andersson