Teckna förmånligt medlemskap

Vill du ha Tomelilla Golf som hemmaklubb eller komplettera ditt medlemskap på din nuvarande hemmaklubb med ett fullvärdigt medlemskap hos oss? Vi har en rad olika medlemsformer för alla, från rena nybörjare till etablerade golfare. Du vet väl att golf räknas som friskvård från januari 2018!

Vill du också bli medlem i en av Sveriges bästa och mest tillgängliga golfklubbar? Då har du möjlighet att ta del av något av våra förmånliga erbjudande. För att se medlemsformer och priser vänligen klicka här.

Du vet väl att vi bygger en helt ny 9-håls korthålsbana för golf, footgolf och golfäventyret som öppnar i maj 2018. Den kommer att bli en självklar favorit för alla familjer som vill spela och leka golf och footgolf tillsammans!

Vi kommer också att öppna en helt ny drivingrange till våren. Där kommer att finnas möjlighet att träna från både konstgräs och riktigt gräs.

Prisexempel: (OBS Spleavgiften kan användas som friskvård)

  • Är du redan golfare och vill bli medlem kan du teckna vårt "Intro Heltid Senior" för 3995 kr. (spelavgift 3745kr, medlemsavgift 250kr)
  • Är du fullvärdig medlem i annan klubb kan du teckna fullvärdigt medlemskap i Tomelilla Golf för 3200kr. (spelavgift 2950kr, medlemsavgift 250kr)
  • Är du ny i golfen erbjuder vi ett nybörjarmedlemskap för 1995kr. I avgiften ingår gratis nybörjarkurs. (spelavgift 1895kr, medlemsavgift 100kr)

 

Kommentarer

Fler artiklar