Succé för medlemskvällen

Stort intresse, god mat, intressanta föredrag och en galet rolig puttingtävling! Lite drygt 60 medlemmar i alla åldrar deltog i säsongens sista medlemsaktivitet i klubbhuset förra veckan.

Viktigt med rätt förutsättningar

Både vår pro David Andersson och medlemmen Henrik Jönsson, PT Henke, pratade om hur viktigt det är att ge sig själv bästa möjliga förutsättningar för att prestera på topp på golfbanan. David berättade om customfitting av utrustning och hur rätt klubbor kan hjälpa dig att förbättra ditt spel. Alla som deltog under kvällen fick det otroligt generösa erbjudandet att få en gratis utprovning till våren!

PT Henrik pratade om "customfitting" av den andra delen som påverkar ditt golfande, nämligen kroppen! Vet du var dina styrkor och svagheter sitter? Är du tillräckligt rörlig i fötter, knä, höfter och rygg? Hur tränar man för att undvika skador när man golfar? Vilka övningar är bäst för att förbättra sin sving och svinghastighet? Genom att göra ett screeningtest och få ett personligt träningsprogram kan man få svar på dessa frågor och göra underverk för kroppen och golfsvingen.

Ombyggnad av greener

Klubb- och banchef Kristian berättade om höstens projekt där greenområdena på hål 5 och 9 har byggts om. Kristian förklarade hur hela processen går till från planering till genomförande. Efter mycket jobb och stor hjälp av vårt fantastiska onsdagsgäng ser det ut som vi kan öppna de nya greenerna redan till våren.

Inomhus Putt-KM

Som avslutning på kvällen korades årets inomhus KM vinnare i puttning. Att genomföra en inomhus puttningtävling för drygt 60 personer har sina utmaningar. Efter många birdies några bogies och en hel del skratt stod Anders Borgelius och Knut Jönsson som vinnare på 34 slag över de 9 hål som spelades. Vi hoppas detta blir en årlig tradition där vi kan utveckla banan utterligare inför nästa år.