"TÄVLA ÄR ROLIGT"

Snart börjar tävlingssäsongen!
Dags att börja finputsa golfklubborna!

Varje år erbjuder vi ett spännande och stimulerande urval av tävlingar. Tävlingsformerna är många och mycket varierande. Vi spelar antingen i singel- eller partävlingar. Här finns tävlingar för oss alla junior som senior eller nybörjare.

Att delta i tävlingar är ett sätt att öka sammanhållningen mellan klubbens medlemmar, det är roligt och du lär känna alla lite bättre. Dessutom är många av våra tävlingar ”öppna för alla” så du får även chansen att lära känna andra golfare från andra klubbar.

Tävlingsprogrammet inför 2017 är nu klart. Många av våra sponsorer återkommer och det tackar vi för.

I år kommer vi att testa en ny tävling, TeeMixen. En tävling där du väljer från vilken tee du vill spela från under rundan. Vi har även delat in TeeMixen i fyra klasser, A-, B-, C- och D-klass. D-klass är en ny klass för att de som har 37-54 i handicap och vill prova på att tävla..

Välkommen att delta i våra tävlingar, antingen på banan eller bredvid som åskådare.

Tävlingskommittén