Tomelilla Golf bygger Golf- och padelhall

Nu står det klart att Tomelilla Golf tar ett rejält grepp om verksamheten och satsar på att bygga en kombinerad golf och padelhall. Detta ger helt nya möjligheter för medlemmar och gäster att hålla igång golfen hela året, dessutom kommer det att finnas möjlighet att spela padel på anläggningen. Hallen kommer att rymma två padelbanor och en golfhall på drygt 300 kvm. Golfhallen kommer att bestå av simulatorgolf, ondulerad putt och chippinggreen och slagnät för fullsving och en stor lounge.

Ny hall för golf och padel

Den nästan 1000 kvm stora hallen för golf och padel kommer att ligga på den nuvarande grusparkeringen. I mitten av oktober blir det byggstart och någon gång sen vår eller tidig sommar kommer hallen att stå klar.

Vi riktar ett extra stort tack till Allmänna arvsfonden som stöttar projektet och den kommande verksamheten med drygt 4 miljoner kronor.

Möjlighet att hålla igång året runt

Inomhusträningen har fått ett rejält uppsving de senaste åren och allt fler har medverkat på de gruppträningarna som erbjudits i Indoor Shootings lokaler i Tomelilla. Tyvärr kommer vi inte kunna bedriva verksamhet i dessa lokaler längre eftersom de ska göras om till kontor. Sedan detta blev känt har vi funderat på hur vi ska lösa vinterträningen framöver. Nu står det äntligen klart att vi kommer bygga en drygt 300 kvm stor golfhall med möljighet att träna allt från puttar och chippar på en ondulerad green till att finjustera fullsvingen i vår Trackman simulator.

Padel blir ny aktivitet

Det har väl inte undgått någon att padel just nu är den starkast växande sporten i Sverige! Inom kort kommer vi på Tomelilla Golf att erbjuda träning och spel i den nya hallen! Två helt nya padelbanor ger möjlighet att spela padel året runt i en riktigt häftig hall. Medlemmar i golfklubben kommer att ha upp till 50% rabatt på banhyran! Detta gör vår anläggning till en av Sveriges mest kompletta anläggningar med 18 hål golf, 18 hål footgolf, korthålsbana med golf, footgolf och golfäventyret och snart även en modern hall för padel och inomhusträning för golfen.