Vi bygger om!

Redan nu i höst bygger vi om 2 greener för att göra spelupplevelsen ännu bättre. Det är greenerna 5 och 9 som står på tur att justeras med hjälp av banarkitekten Christian Lundin. Renoveringsstarten är planerad till den 17:e oktober och kommer att hålla på i ca 2 veckor. Under tiden kommer vi att spela till provisoriska greener på dessa hålen. De provisoriska greenerna är sedan länge uppklippta och preparerade för att hålla bra kvalité. Mer information och ritningar kommer inom kort.

Green 5

Vi kommer att börja med green 5. Greenen kommer att flyttas något åt vänster om nuvarande placering för att göra det möjligt att nå hela green från fairway utan att ha det stora trädet vid bäcken ivägen. Greenen kommer att ligga där de 3 nuvarande vänstra greenbunkrarna är placerade. Gräset kommer att torvas av och läggas tillbaka på den nyformade greenen.

Green 9

På hål 9 kommer hela greenområdet att göras om vilket kommer att ta ca 1 vecka. Mycket massor ska flyttas för att få till den nya greenplaceringen och området runt den. Vi hoppas att vädrets makter är med oss så att gräset hinner etablera sig innan vintern kommer.

Kommentarer

Fler artiklar