Nedan följer en presentation av styrelsens sammansättning.

Kenth Bergström

Ordförande

Bor i Tomelilla med fru Tina, barnen utflugna sedan många år. 4 barnbarn finns att passa när andan faller på.
Har spelat golf sedan början på 80 talet. Började min golfkarriär på Korslöts GK i Köping.
Har sedan haft några års uppehåll för mitt andra stora intresse som är motorsport framför allt rally och rallycross.

Det är svårt att bestämma en klubba som fungerar bättre än någon annan för golfen är färskvara så den ena dagen fungerar inte något och nästa dag fungerar allt.

Jag försöker att spela 2-3 gånger i veckan men skulle vilja spela lite till, tyvärr så tar arbetet för mycket tid av fritiden.

När man går ut på Tomelillas vackra bana då förstår man varför det blir mycket golf och som tur är så spelar frun också.

Tommie Håkansson

Ledamot/Vice Ordförande

Bor i Komstad, Gärsnäs och är pensionär men är fortfarande involverad i familjeföretaget.
2006 började jag att spela golf och idag ägnar jag sex dagar i veckan åt golfen om vädret tillåter.

Tycker att det är den bästa motion man kan få.
Är lagledare för herrar 70 lag 1 i Skåneseriespelet.
Min favoritklubba är en järn nia och min putter med långt skaft.

Jag åker gärna runt och spelar på olika golfklubbar.

Siv Jensen

Ledamot/Kassör

Inflyttad till Tomelilla från Stockholm 2009. började spela golf i början av 2000-talet,

men det är sedan vi flyttade ner till Skåne som jag har börjat spela, men som pensionär

nu hoppas jag kunna spela fler gånger i veckan. Jag har var medlem i Tomelilla Golfklubb sen 2008, och trivs mycket bra i Tomelilla Golfklubb

Kjell-Ove Lundin

Ledamot/Sekreterare

Jag bor sedan 5 år tillbaks i Äppelodlingen i Tryde.

Jag började spela golf 2006 på Stiby GK.
Det var mina barn som inspirerade mig till att börja med, men jag var snart fast i denna outgrundliga sport, där huvud och kropp inte alltid samarbetar.

Min favoritklubba(för tillfället) är drivern.

Som nybliven pensionär kommer jag att ägna mig mer tid på golfbanan, och fundera över varför det inte blir som jag tror att det skall bli när jag går där och lappar till bollen. Förutom golfen tillbringar jag en del tid på gym och så gillar jag, tillsammans med min fru Anja, att resa och då gärna i kombination med golf.
Hösten 2014 var vi på en longstayresa och det var på många sätt den perfekta tillvaron i ett varmt och gott klimat.

Eskil Persson

Mette Nilsson

Thomas Michael

Sven Gunnarsson

Suppleant

Jag är bosatt i Smedstorp där min fru Agneta och jag köpte hus 2010 med ambitionen att bli bofasta när vi pensionerade oss.
Som vilket blev verklighet 2013.

Vi är båda medlemmar i Tomelilla GK sedan 2011. Jag  har bott, jobbat och spelat golf i Halmstad sedan mitten på 80-talet och var medlem i Holms GK. Där jag under våra barns uppväxt var engagerad bland annat i klubbens juniorverksamhet.

Jag spelar golf för att jag tycker att det är ett optimalt sätt att koppla av på under trevliga former och med ett visst mått av spänning, även om slagen blir kortare och kortare med åren och hcp stiger.

Försöker spela med seniorerna på tisdagar och på helgerna blir det oftast en runda.

Jag trivs väldig bra i Tomelilla GK med den välskötta banan, lättsamma stämningen och fina atmosfären som finns där.

Tycker att det ska bli spännande att få vara en del av styrelsen och på så sätt kunna bidra till klubbens utveckling.

Tome Najdowski

Daniel Persson