MITT PÅ ÖSTERLEN

Golf & hotell

Vill du njuta av vår härliga banan och bo bekvämt är detta paketet för dig!

Bo bekvämt

Vårt hotell, som stod klart i april 2005, består av 8 sviter.

Varje svit består av 2 separata rum med 2 separata sängar i vardera rum. Stort vardagsrum med platt tv, bredbandsuppkoppling, liten kyl och vattenkokare samt stor toalett med dusch.

Utanför finns en stor härlig uteplats samt bagskåp.

Hotellet ligger i direkt anslutning till vårt klubbhus och restaurang, endast 35 meter till första tee.

Banan

I omedelbar anslutning till Tomelilla samhälle, vid inkörsporten till vackra Österlen ligger vår kompletta golfanläggning. Området är enastående vackert och från de högst belägna punkterna, där även klubbhuset ligger, är utsikten magnifik. Från klubbhuset kan man följa spelet på banans alla hål!

Sedan 2010 har banan genomgått en hel del förändringar. Banan har fått nya damtees som förenklat banan vilket blivit en succé. 2013 följer vi upp detta med att göra banan kortare och roligare även för herrarna. För den långtslående och låghandikapparen finns fortfarande möjligheten att spela en längre variant av gul tee. Räcker inte det har vi en riktig utmaning i vårt svarta tee!

 

Hotellpaket

En övernattning med frukost.

Hotellpaket Vardag 
Ankomst söndag – torsdag

Enkelrum 1495kr 

Dubbelrum 1895kr 

3-bädds rum 2395kr 

4-bädds rum 2795kr 

 

Hotellpaket Weekend 
Ankomst fre-, lör- eller helgdag samt dag före helgdag

Enkelrum 1 995kr

Dubbelrum 2 395kr

3-bädds rum 2 795kr

4-bädds rum 3 195kr

Boka online

EN SMAKUPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA

VÅRA KRÖGARE

Vi tycker att maten är en väldigt viktig del i upplevelsen i ett golfpaket! Gustav och Henrik har en gedigen bakgrund som kockar och kommer bjuda er på en oförglömlig upplevelse. Deras yrkesskicklighet och känsla för traktens råvaror garanterar er en smakupplevelse ni sent kommer att glömma! Att restaurangen erbjuder fantastiska vyer över både banan och det skånska landskapet ger ytterligare en dimension till er vistelse hos oss.

Varmt välkomna!

H&G:s Kök Hemsida