Tävlingsprogram

Ladies Cup 2021 är lottad.  Kontakta varandra för att spela matchen. Datumen ovanför respektive omgång visar när matcher ska vara spelade. Vi kommer också att sätta upp information om hur ni räknar ut ert lag hcp. Spelplanen sitter just nu på anslagstavlan i korridoren ( vår nya anslagstavla levereras denna veckan) .  LYCKA TILL och framförallt HA ROLIGT PÅ BANAN !!

Frågor kontakta Lisa Jönsson 070-2730614

Hej alla damgolfare
Jag hoppas att ni börjat damma av era klubbor efter vintervilan. Själv har jag försökt hålla igång så mycket som vädret har tillåtet och jag har sett att ganska många gjort detsamma.
Men som det ser ut nu krävs det att vi även i år ställer om kring uppstarten av vår säsong då vi fortfarande brottas med Covid-19.
Vi följer såklart löpande vad som gäller kring den information vi får från SGF(Skånesgolfförbund),och i skrivande stund är det inte tillåtet att tävla i golf. Däremot får vi golfare fortsätta att spela sällskapsgolf/trivselgolf, vilket vi är mycket tacksamma för.

Nedan följer information hur det kommer att se ut i vårt program tills annat besked kommer.

KICKOFF 10 april kl 08.30 blir sällskapsgolf/scramble
Tävlingen samt information om säsongen med gemensam lunch är inställd.

Vi ändrar till scramble/trivselgolf 9 hål. Vi behåller vår starttid kl 08.30. Du anmäler dig som vanligt i GIT. Vi lottar in er i bollar och man går ut på den starttid man får via mail.
INGEN samling varken före eller efter att vi har spelat.

TISDAGSGOLFEN - SENORITERNA
Tider är reserverade för damer. Ingen anmälan. Öppet för alla.
Du skall vara på plats senast kl 08.00. Första boll går ut kl 08.20.

ONSDAGSGOLFEN
Tillsvidare ändras alla onsdagstävlingar och Sommartourer till Trivselgolf.
Du anmäler dig som vanligt i GIT om du vill spela kl 15.00 eller kl 17.30. Damkommittén lottar bollarna och ni går ut på den angivna starttid du får via mail.
Vill du föra din score ombesörjer du detta själv. Inget byte av scorekort.

TÖSAMATCHEN- 24 april
Ställs in.
Vi hoppas kunna åka till Österlen GK och klå Österlenarna den 28 augusti.

ECLECTIC
Vidare information kommer. Vi ämnar att ha tävlingen med under säsongen.

UTFLYKTEN ARASLÖV 24-25 MAJ - STÄLLS IN OCH FLYTTAS FRAM
Till er som anmält er.
VI vill att vår årliga utflykt skall vara en resa där vi kan umgås och lära känna varandra och ha trevligt både på och utanför golfbanan, med gällande restriktioner och vaccinationsprogram som inte håller tiden har vi nu tagit beslutet att flytta fram utflykten.
PLATS: ARASLÖV
NYTT DATUM: 30-31 augusti 2021
Viktigt:
Din anmälan för det nya datumet ligger kvar. Till dig som vill hänga med i augusti anmäl dig till eva.birgersson@rehabhuset.com FÖRST TILL KVARN på de plaster som finns kvar.
Kan du inte följa med i augusti - avanmäler du dig Eva Birgersson på ovan mailadress.
OBS!! Du behöver INTE betala in avgiften förrän vi vet säkert om resan blir av.

LADIES CUP
Vi anser att vi kan spela Ladies Cup då man själv bestämmer och bokar en tid när man skall möta sina motståndare man lottats emot. Därefter går man ut i en fyrboll och spelar.
Partävling. Bästboll, reducerat hcp.
Anmälan sker till mail:  tomelillagkdamer@outlook.com
Avgift: 100kr /lag.
Sista datum för anmälan: 9/5. Därefter lottning av lagen. Se anslagstavla i damernas omklädningsrum.
Tävlingen spelas under perioden: 1 maj- 31 augusti.

SERIEGOLF
All seriegolf är uppskjutet. Info finns att läsa på SGFs hemsida.

Damkommitténs MAILADRESS  & FACEBOOKGRUPP
Vi har nu en egen mailadress till damkommittén, tomelillagkdamer@outlook.com
Vi kommer också att starta en facebookgrupp för damerna i Tomelilla GK.  Denna kommer grupp att heta Tomelilla golf damer. Vi är medvetna om att alla inte har facebook och information kommer som vanligt att finnas tillgänglig på andra plattformar som bla Tomelilla golfs hemsida där vi har en egen flik , anslagstavlor i vårt omklädningsrum eller via direkta mail till dig som medlem.
Tomelilla Golfs hemsida är ganska ny och under uppbyggnad, där har vi inte möjlighet att lägga in information själva, detta hjälper kansliet till med. Det kommer att ta lite tid innan allt är på plats. Vi ber om ert överseende med detta.

TILL SIST

Vi i damkommittén ser framemot att få träffa er på banan och att vi vad det lider även kan dra igång med vårt tävlingsprogram. Ni får information så snart vi vet om saker och ting ändras.
Tills dess får vi "sitta lugnt i båten", slipa på svingen och spela trivselgolf.

Sköt om er så ses vi på banan
Hälsningar Damkommittén

Lisa Jönsson ordförande
Ylva Gerberg, Eva Birgersson, Lisbeth Frank, Mette Nilsson , Monika Edstrand och Sonja Andersson