Introduktion padel

Vid två tillfällen kommer vi att erbjuda nya och blivande padelspelare en introduktion till padel i vår nya hall på Tomelilla Golf. Vi träffas i hallen och visar hur allt fungerar från att skapa ett konto i bokningsappen Playtomic för att kunna boka tider till att förstå regler och spela padel.

Tisdagen den15/9 kl.10:00-11:30
Torsdagen den 23/9 kl.13:00-14:30

Anmäl dig till info@tomelillagolf.se eller om du har ett golf-id via Min Golf. Där ligger träffen uppe som Padelintroduktion. Vid stor efterfrågan kommer vi att anordna fler träffar. Har ni önskemål om andra tider och dagar är ni välkomna att höra av er till oss på info@tomelillagolf.se
Träffen är gratis!

Barn och ungdomsträning

I Tomelilla Golf & Padels nya hall på golfbanan kommer vi att erbjuda både gruppträning och individuell träning för både barn och vuxna. Vår utbildade tränare, Jens Algotsson, kommer att hålla i träningarna tillsammans med våra övriga ledare.

BARN OCH UNGDOMSTRÄNING

 Den första omgången av barn och ungdomsträningen startar v. 39 och håller på till vecka 42. Man tränar en gång per vecka, träningsdagarna blir kl. 15:00-18:00 måndagar eller onsdagar. För de som sedan vill fortsätta träna kommer en ny omgång vecka 45 till 48.

Under höstlovet, vecka 44, arrangeras roliga aktiviteter för alla som deltagit i träningsgrupperna.

Du anmäler ditt intresse till info@tomelillagolf.se senast den 17 september. I anmälan behöver vi barnets namn, ålder, och kontaktuppgifter. Vi behöver också veta om barnet är helt nybörjare, har testat padel tidigare eller spelat regelbundet ett tag för att få så jämna grupper som möjligt.

50 % RABATT FÖR KUNDER I SPARBANKEN SKÅNE!

Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller!

Kostnad för kursen, 4 x 45 min.

Ålder 6-10 år     450 kr (225 kr för kunder i Sparbanken Skåne)     max 6 pers/grupp

Ålder 11-18 år   600 kr (300 kr för kunder i Sparbanken Skåne)    max 4 pers/grupp

Om någon i familjen är kund i Sparbanken Skåne får ni 50% rabatt på kursavgiften!     

Nybörjar och fortsättningskurser för vuxna

GRUPPTRÄNING FÖR VUXNA

Gruppträningen för vuxna startar vecka 39 och är 4 veckor lång. Man tränar en gång per vecka, träningsdagarna är kl. 18:00-19:00 måndagar eller onsdagar eller söndagar 8:30-11:30. Nya kurser startar vecka 45.

Du anmäler dig till kurserna via playtomicappen under knappen Lektioner eller till info@tomelillagolf.se senast den 17 september. Vi erbjuder både nybörjarkurser och fortsättningskurser. I playtomicappen heter kurserna Nybörjarkurs Tomelilla eller Fortsättningskurs Tomelilla. Anmäler du via mail behöver vi namn, och kontaktuppgifter.

Kostnad för kursen, 4 x 60 min.     990 kr     max 4 pers/grupp