Simulatorgolf!

Från och med den 21 ferbuari bokar du vår golfsimulator och platser i golfhallen i Sweetspot.
Priserna varierar  beroende på tidpunkt och veckodag. Är du medlem och berättigad till rabatt kommer det att justeras automatiskt när du bokar. Aktuella priser ser du i bokningskalendern i sweetspot-appen. 

Om du har krediter på Playtomic som du vill flytta till det nya systemet måste du kontakta kansliet! Överföringen sker inte automatiskt!

Sweetspot är vårt nya bokningssystem för simulator och golfhallen!

Den 21 feb kommer vi att byta bokningssystem för simulator och golfhallen.

För att kunna boka nya tider hos oss framöver så måste du som medlem skapa ett Sweetspot konto om du inte redan har ett. Det är enkelt och när det väl är gjort så kommer du kunna åtnjuta många positiva golfbokningsupplevelser

SKAPA ETT SWEETSPOTKONTO

Du laddar ner appen Sweetspot via App store eller Android (OBS det är ikonen som har en vit bakgrund)

- Öppna appen och skapa konto.

- Se film här om du vill se de olika stegen: Sweetspot

Om du har krediter på Playtomic som du vill flytta till det nya systemet måste du kontakta kansliet! Överföringen sker inte automatiskt!

För att denna process ska gå så smidigt som möjligt använd gärna samma mejladress på ditt Sweetspot konto som på dit Playtomic konto.

Bakgrund till vår förändring

Ni kanske har undrat varför vi använt ett bokningssystem för racketsporter till golf?

När vi öppnade i somras var inte simulatorgolf så stort i Sverige och Sweetspot var endast anpassat för golfbanor - därför föll valet på Playtomic. Sedan dess har branschen utvecklats i en rasande fart och Sweetspot har lanserat sin första version för simulatorgolf som ger fördelar för dig som användare:

  • Bättre och enklare bokningsflöde
  • Ett system anpassat för simulatorgolf
  • Frantida integrationer med Trackman
  • Automatisk synkning mot GIT
  • Anpassat för företag och specialmedlemskap

Vi ber om överseende med eventuellt krångel under övergångsfasen och ber om några dagars svarstid på frågor via mejl, göra allt vi kan så att övergången går snabbt och smidigt.