Klubben

TOMELILLA GOLKLUBB & HOTELL ligger mitt i den böljande Österlenska naturen, i omedelbar anslutning till Tomelilla samhälle. Området är enastående vackert och från den högstra belägna punkten, där även klubbhuset ligger, är utsikten magnifik över hela banan.

Här på golfklubben har det allt sedan 1987 spelats golf med stor framgång. Sedan våren 2005 kan våra gäster, golfare som icke golfare, bo bekvämt och lyxigt endast 35 meter till första tee!

På anläggningen finns en härlig 18-håls parkbana som hela tiden utvecklas och förbättras! På vår 9-håls korthålsbana, ritad av Christian Lundin, kan man spela golf, footgolf och golfäventyret. Banan är en Pay&Play bana så alla är välkomna att testa sina färdigheter här. Från sommaren 2021 finns också en supermodern inomhushall för golf och padel vilket gör Tomelilla Golf till ett riktigt bra val att starta säsongen med ett träningsläger! På anläggningen finns  ni även Golfshop.

I vår Golfkrog, som drivs av H&G:s Kök, kan det avnjutas allt från härliga frukostbufféer, välkomstdrinkar i baren och vinprovningar till lyxiga middagar och AW!
Tillsammans med vår krögare och övrig personal kommer vi att göra allt för att ge er en upplevelse som ni kan tänka tillbaka på i framtiden.

Välkomna!