Tomelilla Golf & Padelhall

Vår nya toppmoderna golf- och padelhall rymmer två padelbanor, en golfsimulator, omklädningsrum samt en stor ondulerad putt- och chippgreen. Det finns även möjlighet att träna fulla svingar mot nät. Som underlag till våra padelbanor har vi valt Unisport X-Treme konstgrässystem (konstgräs med underliggande gummimatta) ger ett skonsammare underlag där skaderisken för padelspelaren minskar radikalt.

Förutom detta finns generösa lounger och balkonger med utsikt över både golf- och padelhallen. I hallen finns även automater för snacks, dricka och kaffe. Restaurangen erbjuder enklare mat och mackor mot förbeställning. Till sist - här inne i hallen är det alltid vindstilla och runt 20 plusgrader. 

Boka enkelt med MATCHi

För att boka våra padelbanor behöver du skaffa ett konto i appen MATCHi. Det gör du lättast genom att ladda ner appen och fylla i de uppgifter som behövs. I appen kan du sedan boka speltider, aktiviteter och padellektioner. I hallen kan du genom att swisha hyra rack för 40 kr och köpa bollar (rör med tre bollar) för 95 kr samt grepplindor för 40 kr. 

Varmt välkomna till Tomelilla Golf & Padelhall!

Bli medlem och få rabatt på banhyra och aktiviteter!

Som padelmedlem har du en rad fina förmåner. För dig som är fullvärdig medlem i Tomelilla Golf ingår padelmedlemskapet utan extra kostnad. 

Som padelmedlem får du:

  • Rabatt på banhyran alla dagar alla tider. (Rabatten varierar beroende på säsong, veckodag och tid)
  • Juniorer har alltid 50% rabatt på ordinarie pris alla tider
  • Bokning 21 dagar i förväg (normalt 14 dagar)
  • Rabatt på de flesta aktiviteter som arrangeras
  • Gratis hyra av bollmaskin/bollkorg vid egen träning
  • Inbjudningar till evenemang och tävlingar

Medlemspriser för ett år (gäller från dagen det tecknas)

Vuxen 400 kr. Junior (18 år eller yngre) 150 kr.

Mer info om hur du blir medlem och aktuell prislista för padelspel hittar du här.

Träna Padel

Oavsett om du är nybörjare eller avancerad spelare finns det alltid utrymme för att utveckla ditt spel. Att ta privatlektioner eller gå en kurs är ett snabbt sätt att bli bättre padelspelare. På Tomelilla Golf & Padel erbjuder vi både träning i grupp och privat med våra utbildade tränare Henrik Jörgenson och Daniel Persson.

Mer information om våra kurser och gruppträningar hittar du här >>

Läs blogginlägget Tränarduo lyfter padel i Tomeilla >>