Tomelilla Golf & padelhall

Träna Padel

Oavsett om du är nybörjare eller avancerad spelare i nya snabbväxande racketsporten Padel finns det alltid utrymme för att utveckla ditt spel. Att ta privatlektioner eller gå en kurs är ett snabbt sätt att bli bättre padelspelare. På Tomelilla Golf & Padel erbjuder vi både träning i grupp och privat med vår utbildade tränare Jens Algotsson.

Mer information om våra kurser och gruppträningar hittar du här.

Tomelilla Golf & Padelhall

Vår nya toppmoderna padelhall är öppen! Hallen rymmer 2 padelbanor, en golfsimulator, omklädningsrum och en stor ondulerad putt och chippgreen! Det finns givetvis möjlighet att träna fulla svingar mot nät också.

Förutom detta finns generösa lounger och balkonger med fantastisk utsikt över både golf och padelhallen. I hallen finns automater för snacks, dricka och kaffe. Restaurangen erbjuder också enklare mat och mackor mot förbeställning.

Varmt välkomna till Tomelilla Golf & Padelhall

Rack och bollar - mot swish i lokalen

Ladda ditt konto med 1000 kr och få 100 kr extra!
Enkelt via appen playtomic.

Mail: info@tomelillagolf.se

Tel: 0417-19430

Boka enkelt med Playtomic

För att boka våra padelbanor och golfsimulator behöver du skaffa ett konto på Playtomic. Det gör du lättast genom att ladda ner appen och fylla i de uppgifter som behövs. I appen kan du sedan boka speltider, evenemang och padellektioner. 

Unisport X-Treme Padel matta - Konstgräs med underliggande gummimatta

Som underlag till våra banor har vi valt Unisport X-Treme konstgrässystem ger ett skonsammare underlag där skaderisken för padelspelaren minskar radikalt. Efter att ha testat underlaget i två års tid med såväl elit- som amatörspelare kan man konstatera att underlaget är mycket skonsamt för kroppens ligament och leder. Detta i kombination med dess perfekta spelegenskaper gör Unisport X-Treme till framtidens spelunderlag inom padel.