Tomelilla Golf & padelhall

Tomelilla Golf & Padelhall

Vår nya toppmoderna padelhall slår upp portarna den 4 juli! Då blir det invigning med pompa och ståt. Under dagen kan du givetvis komma och titta på vår kombinerade padel och golfhall som rymmer 2 padelbanor, en golfsimulator, omklädningsrum och en stor ondulerad putt och chippgreen! Det finns givetvis möjlighet att träna fulla svingar mot nät också.

Förutom detta finns generösa lounger och balkonger med fantastisk utsikt över både golf och padelhallen. I hallen finns automater för snacks, dricka och kaffe. Restaurangen kommer också att erbjuda enklare mat och mackor mot förbeställning.

Varmt välkomna till Tomelilla Golf & Padelhall

Unisport X-Treme Padel matta - Konstgräs med underliggande gummimatta

Som underlag till våra banor har vi valt Unisport X-Treme konstgrässystem ger ett skonsammare underlag där skaderisken för padelspelaren minskar radikalt. Efter att ha testat underlaget i två års tid med såväl elit- som amatörspelare kan man konstatera att underlaget är mycket skonsamt för kroppens ligament och leder. Detta i kombination med dess perfekta spelegenskaper gör Unisport X-Treme till framtidens spelunderlag inom padel.