Kenth Bergström
Siv Jensen
Ord. Ledamot/Kassör

Jag började med Golf 2003, då var jag medlem i Bromma/Björkliden

en 9-håls bana som låg vid Bromma flygplats.

Jag har varit medlem i Tomelilla GK sen 2008.

Blev invald i styrelsen 2013.

För mig är golf att vara ute i naturen, motion och gemenskap.

Siv Jensen

Kjell-Ove Lundin
Ord. Ledamot

Jag heter Kjell-Ove ”Ludde” Lundin. Jag blev medlem i klubben 2013. Jag kom då från Stiby GK. Golf är för mig en stor del av livet, framför allt nu när jag är pensionär.

Jag har varit styrelsemedlem sedan 2013 och de senaste åren också fungerat som sekreterare. Jag spelar upp emot hundra rundor per år, och tycker om att spela på banor runt om i Europa.

Vi ses på banan. Svinga lugnt.

Ulla Persson
Lisa Jönsson
Eskil Persson
Ulla-Christina Lindberg
Ord. Ledamot/v ordförande

Jag är en ganska pigg 71-åring, som trivs med att spela golf tillsammans med min man och goda vänner. Mitt golfhandicap är högt, men golfen ger glädje, motion, träning, gemenskap och inte minst härliga naturupplevelser. Trivs väldigt bra i Tomelilla GK, där jag blev medlem år 2017. Invald i styrelsen 2021. Har med mig erfarenhet av mycket föreningsarbete och hoppas kunna bidra med goda idéer för utveckling av klubben framöver.

Thomas Lindberg
Tome Najdovski
Marie De La Motte
Suppleant

Min ”golfkarriär” började år 2005 på Ystad GK. Jag blev medlem i Tomelilla GK år 2010. Här trivs jag, god stämning och med en bana som är mycket fin och varierande. För mig betyder golfen avkoppling, att få komma ut i naturen, och samtidigt spela med vänner och får chansen att stifta nya bekantskaper. Golfen ger en social samvaro och är en bra form av motion.

Kristian Hägglund
Bolagets representant

Bilder och info om våra styrelsemedlemmar kommer inom kort!