Kenth Bergström
Kenth Bergström
Ordförande

Jag började min golfkarriär i slutet på 70 talet på Korslöts GK som ligger i Köping. Flyttade till Tomelilla 1988 och då blev det motorsport, tog upp golfen 2000 i Tomelilla GK. Jag fastnade för Tomelilla för att jag upplevde banan som utmanande, variationsrik och att man blev väl omhändertagen. Har varit ordförande sedan 2015.

Siv Jensen
Siv Jensen
Ord. Ledamot/Kassör

Jag började med Golf 2003, då var jag medlem i Bromma/Björkliden, en 9-håls bana som låg vid Bromma flygplats. Jag har varit medlem i Tomelilla GK sen 2008. Blev invald i styrelsen 2013. För mig är golf att vara ute i naturen, motion och gemenskap.

Kjell-Ove Lundin
Ord. Ledamot

Jag heter Kjell-Ove ”Ludde” Lundin. Jag blev medlem i klubben 2013. Jag kom då från Stiby GK. Golf är för mig en stor del av livet, framför allt nu när jag är pensionär. Jag har varit styrelsemedlem sedan 2013 och de senaste åren också fungerat som sekreterare. Jag spelar upp emot hundra rundor per år, och tycker om att spela på banor runt om i Europa. Vi ses på banan. Svinga lugnt.

Lisa Jönsson
Lisa Jönsson
Ord. Ledamot

Började spela golf 2016 och blev fast. Suttit med i styrelsen sedan 2017 och är ordförande i klubbens damkommitté sedan tre år tillbaka. Jag har alltid varit fysiskt aktiv i hela mitt liv, men golf är nog den mest frustrerande sport jag ägnat mig åt. Trots det kör man på och det är den stora tjusningen. Tomelilla GK är också en klubb man trivs på, därför är det inte svårt att engagera sig vidare i klubben.

Eskil Persson
Ord. Ledamot
Ulla-Christina Lindberg
Ulla-Christina Lindberg
Ord. Ledamot/v ordförande

Jag trivs med att spela golf tillsammans med min man och goda vänner. Mitt golfhandicap är högt, men golfen ger glädje, motion, träning, gemenskap och inte minst härliga naturupplevelser. Trivs väldigt bra i Tomelilla GK, där jag blev medlem år 2017. Invald i styrelsen 2021. Har med mig erfarenhet av mycket föreningsarbete och hoppas kunna bidra med goda idéer för utveckling av klubben framöver.

Thomas Lindberg
Thomas Lindberg
Suppleant

Jag har spelat golf i hela mitt liv och varit med i många olika klubbar i Skåne och Småland. När vi flyttade tillbaka till Skåne och Ystad valde vi mellan olika klubbar i sydöstra Skåne. Valet föll enkelt på Tomelilla Golfklubb beroende på banans karaktär (bl.a. olikheterna mellan första och andra niohålsslingan), naturen och det fina mottagandet vi fick från första besöket. Jag blev invald som suppleant 2021. 

Tome Najdovski
Suppleant
Marie De La Motte
Suppleant

Min ”golfkarriär” började år 2005 på Ystad GK. Jag blev medlem i Tomelilla GK år 2010. Här trivs jag, god stämning och med en bana som är mycket fin och varierande. För mig betyder golfen avkoppling, att få komma ut i naturen, och samtidigt spela med vänner och får chansen att stifta nya bekantskaper. Golfen ger en social samvaro och är en bra form av motion.

Kristian Hägglund
Kristian Hägglund
Bolagets representant

Bilder och info om våra styrelsemedlemmar kommer inom kort!