Städdag och säsongens första tävling avgjord

Publicerat: 2024-03-27 - 09:37 - Skrivet av Joachim Orrenius

I ruggigt vårväder var vi 26 själar som hjälpte till med att räfsa ihop i dungarna, kratta bunkrar och inte minst plantera blommor i planteringslådor. Varför är det alltid damerna som pysslar med detta göromål kan man undra? Men men, det blir ju gjort på ett ypperligt bra resultat. Heja Kvinnan.

Efter städningen bjöds det på grillad korv och som alla vet smakar grillad korv väldigt gott utomhus. Kristian stod för denna förträffliga grillning. Heja Kristian.

Efter utfört arbete och inmundigad välstekt korv blev det tävling, Härs & Tvärs. Vi var totalt 26 deltagare som vågade utmana banan. Tio utmanande hål, dels på Nya Gladan och de sista nio hålen på stora banan. Ett par 6-hål som kanske kunde vara ett par 7, men lika för alla. Stor eloge till våra banarbetare Robin och Leif som gör ett storartat arbete på banan. Ni gör storverk!

Dagens vinnare på herrsidan blev Rickard Nilsson och på damsidan kammade Lisa Jönsson hem segern. Grattis till er båda. Nästa år 2025, långt till dess, ser vi gärna fler som hjälper till att kratta, sopa och göra det som hör till vårstädningen av vår fina bana. Tack alla ni som deltog!

Tävlingskommittén
Marie de la Motte
Maria Nilsson
Kenth Bergström
Rickard Nilsson