Träna golf

Här på Tomelilla Golf har vi en anläggning som är både inspirerande och har lättillgängliga träningsområden. Perfekt för dig som vill utveckla ditt spel och ta det till en ny nivå. I vår golfhall finns både simulatorgolf, ondulerad puttinggreen och vägg att träna svingar mot. På rangen finns gott om plats (några under tak). Vår pro Joakim Norgren är mycket omtyckt för sitt engagerade och proffsiga sätt att lära ut.

Här på sidan finns träningsutbud som passar alla. Nybörjare, junior, senior, elit eller motionär - välkommen!  

Lär känna vår pro Joakim Norgren

Joakim Norgren är klubbens PRO. 2015 tog han examen på tränarutbildningen och gör 2024 sin sjunde säsong som pro på Tomelilla Golf. Så sent som 2003 kom golfen in i Jockes liv. Innan dess hade han spelat ishockey under hela uppväxten så att svinga klubbor var inget nytt för honom när hockeyklubbans slagskott byttes mot golfens drivar.

Lär känna klubbens pro

Så här bokar du golflektioner online

Givetvis kan du även boka golflektioner genom att kontakta vår pro Joakim. E-post: pro@tomelillagolf.se Tel: 0417-771002.

Du kan ladda ner appen GolfBox ProPlanner om du vill hantera bokningar genom telefon eller Ipad. OBS! Kan du inte boka via din Iphone så prova att slå av "spåra inte mellan webbplatser" samt slå av "blockera alla cookie" under inställningar och safari.

Om du bokar direkt genom vår sida:
-Välj En tränare
-Välj den typ av lektion du vill boka
-Välj datum du önskar
-Välj önskad tid
-Klicka på Boka på den lektion du vill ha.
För att kunna slutföra bokningen så måste du logga in om du inte redan gjort det. Du använder ditt "Min Golf"-login när du anmäler dig.
Har du inget Golf-Id så går du in via denna länk "Skapa ny spelare".

Ditt konto: Här kommer du åt ditt konto där du kan administrera ditt konto och dina bokningar. Här kan du se dina inbokade lektioner och kurser "Mina Bokningar".
Du kan ladda ner appen Golfbox/Proplanner om du vill ha dina bokningar i telefonen.

Bekräftelse: På skärmen kommer det upp en bekräftelse på din bokning. Det skickas även ett bekräftelsemail.
Avbokning: Här kan du se dina inbokade lektioner och kurser "Mina Bokningar". Under Framtida Avtal ser du dina lektioner och genom att trycka på den röda knappen kan du avboka din lektion. En bekräftelse kommer upp på skärmen och ett mail skickas.

50 minuter

850 Kr

Rekommenderas för första lektion.

  • Sving (järnklubbor och driver)
  • Puttning
  • Greenläsning
  • Närspel (bunker, chip, pitch och wedgar)

25 minuter

400 Kr

> Puttning
> Sving
> Närspel (bunker, chip och pitch)
> Återbesök

Spellektion 2h

1495 Kr

> Coachning
> Spelstrategi
> Greenläsning
> Svingteknik

Privat nybörjarkurs

1895 Kr

En grundkurs i golf för alla som inte är medlemmar. Du kommer att lära dig det vanligaste slagen, hur du står och håller klubban, samt golfens regler. Efter denna kurs är du redo att "grönt kort". 5x50 min.

Lektionspaket

Lilla: 995kr 1x50min + 1x25 min
Mellan:1895kr 3x50min
Stora: 2695kr 5x50min 

Custom fitting - vad är det och varför?

- Innan du köper nya skor provar du hur de sitter på foten och hur de känns att gå i. Tänk om du skulle göra så när det handlar om dina golfklubbor också? Vi är alla olika, och då är det ju självklart att vi behöver olika golfutrustning för att spela bra. Det är precis som med kläder, skräddarsytt sitter alltid bättre. Det tar ca 60 minuter för att skräddarsy ett helt set klubbor. Jag kan säga att det kommer vara välinvesterad tid! Custom fitting kostar 400 kr, vilket ingår när du köper klubbor, säger Joakim Norgen.

 

Boka här

Klubbens pro

Joakim Norgren
Joakim Norgren
PGA Head Pro